Αισθητικός Βελονισμός Κοσμητικός Βελονισμός

Αισθητικός ή Κοσμητικός βελονισμός

Ο αισθητικός ή κοσμητικός βελονισμός είναι μια μέθοδος εντελώς φυσική, που δρα με άμεσα αποτελέσματα, χωρίς παρενέργειες και με μηδενικό χρόνο αποκατάστασης.

Προκαλεί αύξηση της τοπικής κυκλοφορίας του προσώπου, του κολαγόνου και της ελαστίνης, με τη χρήση μικροσκοπικών βελονών.

Τα σημεία που χρησιμοποιούνται βρίσκονται στο πρόσωπο και το σώμα του δέκτη και επιλέγονται ειδικά για κάθε άτομο, έπειτα από τη λήψη πλήρους ιστορικού, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ορισμένες από τις θετικές επιδράσεις της θεραπείας είναι ότι:

  • Μειώνει τα σημάδια γήρανσης και καθυστερεί την διαδικασία

  • Αμβλύνει τις βαθύτερες ρυτίδες και εξομαλύνει τις επιφανειακές

  • Τονώνει τον μυϊκό ιστό του προσώπου

  • Ενυδατώνει, συσφίγγει και αναζωογονεί το δέρμα

  • Βοηθάει την ομαλή λειτουργία της λέμφου κι έτσι αποτοξινώνει, βελτιώνει το οίδημα, τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και το διπλοσάγονο.

 

Ο αισθητικός βελονισμός έχει εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

Η ηλικία και το φύλο του ατόμου, ο τύπος δέρματος, καθώς και ο γενικότερος τρόπος ζωής (διατροφή, ποιότητα ύπνου, κάπνισμα, κατανάλωση αλκοόλ) είναι παράγοντες που επηρεάζουν το μέγεθος του αποτελέσματος της θεραπείας αλλά και την διάρκεια.

Παρόλα αυτά, σε γενικές γραμμές, 6 συνεδρίες (1-2 ανά εβδομάδα) είναι αρκετές να επιφέρουν μια αλλαγή που μπορεί να κρατήσει από 6 μήνες έως δύο έτη. Βέβαια, μηνιαία επαναληπτικά ραντεβού βοηθούν να διατηρηθεί το αποτέλεσμα πολύ περισσότερο.

Αφού τοποθετηθούν οι βελόνες, παραμένουν στον δέκτη για περίπου 40’. Έπειτα χρησιμοποιούνται ειδικά λάδια για περαιτέρω τόνωση του δέρματος του προσώπου. Εφαρμόζεται απαλό μασάζ με τα χέρια καθώς και άλλες τεχνικές (βεντούζες, Guasha). Η διαδικασία είναι άκρως χαλαρωτική, εντελώς ανώδυνη και όταν εφαρμόζεται συμπληρωματικά του αισθητικού βελονισμού, τα αποτελέσματα έρχονται πολύ ταχύτερα και είναι πιο ορατά.

Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 90’.

Ο αισθητικός βελονισμός παρέχει μια φυσική αντιμετώπιση κατά της γήρανσης του δέρματος, χωρίς ενέσεις, χημικές ουσίες ή παρενέργειες και δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας. Ακριβώς επειδή είναι μια φυσική μέθοδος, εξυπακούεται ότι δεν μπορεί να αντικαταστήσει την πλαστική χειρουργική ή άλλες ανάλογες μεθόδους θεραπείας.

Για να δείτε μια περίπτωση αισθητικού βελονισμού προσώπου, κάντε κλικ στην εικόνα

1f142a_200b5f3b80cf4a18ae19b82098a0be2b~